Katern

‘Koken met PEN’

Wekelijks hebben wij een lekker recept van Olga op De Digitale Stad Nieuwegein. Deze week maakt Olga heerlijke: ‘Visfilet met een krokant kruidenkorstje.’

Olga: ‘Bij gebruik van diepvriesfilets, deze eerst ontdooien. Meng de specerijen met het zout. Was de citroen en snij deze in de lengte doormidden. Snij één citroenhelft in vier partjes. Leg de filets op een keukenplank of borden. Besprenkel de filets met citroensap dat je uit de overgebleven citroenhelft knijpt. Bestrooi de filets met het kruidenmengsel (liefst aan beide kanten, anders één kant rijkelijk) en ………………………………………..’

Klik hier om naar de rubriek ‘Koken met PEN’ te gaan en lees hoe je deze heerlijke visfilet met een krokant kruidenkorstje zelf kunt maken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk