Koken met kinderen en ouders in het MEC

Een uitje waarbij kinderen van 8 tot en met 12 jaar aan de slag gaan in de keuken en de ouders een interactieve presentatie krijgen. Met elke maand een ander thema. Dat kan in het MEC in het Natuurkwartier in Nieuwegein. De eerste kooksessie begint op zondag 10 juli aanstaande van 10.15 uur tot 12.00 uur.

Jessica en Keren hebben hun kennis en krachten samengebundeld en zijn een leerzaam programma gestart voor kinderen en ouders. Waarbij kinderen – samen met Keren van Straten, eigenaar van Duurzaam Gericht – kennismaken met verschillende producten. Met vragen als; waar komt een product vandaan? Waarom is een product gezond voor ons lichaam en wat voor gerechten kun je maken? De ouders krijgen een interactieve presentatie van voedingsdeskundige Jessica Young en komen na afloop bijeen voor een proeverij van verschillende hapjes.

Met dit programma willen de initiatiefnemers hun kennis delen en het gebruik van gezonde producten binnen gezinnen en scholen stimuleren. Elke maand staat een andere thema op de agenda.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk