Koken met BN-ers wegens succes gecontinueerd

In 2013 is elke laatste woensdag van de maand in het Buurtplein Doorslag door een of meerdere BN-ers (Bekende Nieuwegeiners) samen met een vast groepje vrijwilligers gekookt voor een groep van tussen de 20 en 35 wijkbewoners. Dit alles is mede mogelijk gemaakt door de steun van de 2 professionals van MOvactor (welzijnscoach en sociaal beheerder).

Naast gezellig samen koken en lekker samen eten, werden deze middag/avonden ook gekenmerkt door een “huiselijke” gezelligheid en samen zijn. Er is een plekje voor iedereen: jong en oud, vitaal of wat minder vitaal, alleen of met zijn tweeën.

Gezien alle positieve reacties van de wijkbewoners die mee komen koken en komen eten, de BN-ers en de 2 professionals van MOvactor is besloten om Koken met BN-ers in 2014 te continueren. Dus ook in 2014 bent u op de laatste woensdag van de maand tussen 16.30 en 18.00 welkom als u mee wilt komen helpen koken en vanaf 18.00 uur als wilt komen eten.

Ook nu weer wordt er een 2 gangen menu gekookt (Voor + Hoofdgerecht) voor de reguliere prijs van € 7,50 (korting mogelijk met U-pas). U kunt zich aanmelden bij MOvactor (tel: 030 – 60 337 48) of Buurtplein Doorslag (tel: 030 – 60 425 12) of via mail: activiteiten@movactor.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk