Koken als een chef

Koken en bakken als een chef… Dat kan met de exclusieve Fontignac pannen van PLUS van Loon aan de Nedereindseweg in Nieuwegein. Vanaf zondag 24 augustus kunnen consumenten sparen voor deze kook- en bakpannen.

Voor iedereen die graag kookt, bakt of waarvan de pannen aan vervanging toe zijn, heeft PLUS van Loon een nieuwe spaarcampagne. Consumenten kunnen sparen voor zeven verschillende kook- en bakpannen van het merk Fontignac.

Er zijn zeven verschillende pannen te sparen, variërend van sauspan tot wok. De klant kan kiezen tussen kookpannen en bakpannen, verkrijgbaar in groot en klein formaat. Hiermee kan een compleet nieuwe set pannen worden gespaard, allemaal bij elkaar passend.

Bij elke 5 euro aan boodschappen ontvangen klanten van PLUS van Loon een spaarzegel en er zijn extra zegels te krijgen bij steeds wisselende actieproducten. Bij een volle spaarkaart met 120 zegels en een geringe bijbetaling kiezen klanten een grote pan of wok naar keuze. Een halve spaarkaart voorzien van 80 zegels is met bijbetaling in te leveren voor een sauspan of kookpan met een doorsnede van 16 cm.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk