Koffie en een goed gesprek in Dorpshuis Fort Vreeswijk

Vindt u het fijn om eens per maand met andere ouderen (55+) te praten over alles wat u bezighoudt? Dan kunt u zich aansluiten bij de gespreksgroep van het Dorpshuis. Elke laatste maandagmorgen van de maand drinken we samen een kopje koffie of thee, en praten we over allerlei onderwerpen zoals wat maakt mij gelukkig in het leven? Waar ben ik trots op of waar heb ik spijt van? Welke ervaringen hebben mijn leven kleur gegeven?.

Professionele begeleiding
Elisabeth van Windt, geestelijk verzorger, draagt een gespreksthema aan en begeleidt het gesprek. Maar u kunt ook zelf een gespreksthema aandragen. Wat besproken wordt in de groep, blijft onder ons.

Ervaringen
Deelnemers zeggen over de bijeenkomsten onder andere: “Wat fijn dat we in deze groep wat diepere gesprekken kunnen hebben. Dat opent voor mij ruimte in mijn eigen leven om op een andere manier naar mijn situatie te kijken.” 
“Elisabeth is een fijne begeleidster voor de groep. Zij voelt goed aan waar de deelnemers behoefte aan hebben en hoe iedereen zich welkom en veilig kan voelen in de groep.”

Maandag 26 september
U bent van harte welkom om met ons mee te komen praten. We ontmoeten elkaar elke laatste maandag van de maand (10.00-12.00 uur). De eerstvolgende keer is maandag 26 september. Deelname is gratis. Aanmelden is niet nodig, u kunt gewoon langskomen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk