Koffie drinken met andere bijstandsvrouwen

Vrijwilligers van het Multicultureel Vrouwenproject Nieuwegein organiseren elke laatste donderdag van de maand een bijeenkomst voor vrouwen met een minimuminkomen.

De komende keer is op donderdag 30 oktober van 13.00 tot 15.00 uur. In een besloten groep praat men met elkaar over gezamenlijke problemen. Bezoekers kunnen een concreet probleem inbrengen. Ook kan men advies krijgen over bijvoorbeeld de witgoedregeling of over bijzondere bijstand. Vrouwen kunnen elkaar hier allerlei tips over geven en men wordt op de hoogte gebracht van de rechten, die je als cliënt hebt naast de vele plichten, die meestal wel bekend zijn.

De bijeenkomst heeft een informeel karakter met gezellig koffie drinken en wat lekkers. De sfeer is vertrouwelijk en er zijn geen ambtenaren of andere derden

aanwezig. De groep bestaat uitsluitend uit vrouwen met een minimuminkomen.

De bestaande groep heet nieuwe vrouwen altijd van harte welkom. Centrum Ons Huis aan de Richterslaan 1 a. Voor informatie kan men bellen met Loes Neve: 030 – 26 766 80 / 06-41893702 of met Lenie Winter: 030 – 60 337 48.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk