KOEK in Wijkersloot/Jutphaas

Op een heerlijke nazomerse dag was het woensdagmiddag 16 september jl. goed toeven bij de Pipowagen van ‘Klimmen Op Eigen Kracht’ (KOEK). De Pipowagen had zijn plekje gevonden aan de Mendes da Costalaan in de wijk Wijkersloot/Juphaas. Er was ruimte voor een praatje en het leggen van nieuwe contacten, dit onder het genot van een kopje koffie of thee.

Mirjam van KOEK: ‘Veel buurtgenoten weten de weg naar de Pipowagen te vinden en vinden het prettig om elkaar op een laagdrempelige manier te kunnen ontmoeten. Vooral in deze rare Coronatijd is het juist heel belangrijk om even bij te kunnen praten in een veilige omgeving. Er wordt lief en leed gedeeld en nieuwe vriendschappen ontstaan.’

De nieuwe contacten die ontstaan zorgen ervoor dat er allerlei activiteiten in de wijk worden georganiseerd, die het onderlinge contact nog meer versterken. KOEK nodigt mensen uit en stimuleert ze om hun passie en talenten in te zetten, voor zichzelf én de buurt. KOEK faciliteert de Pipowagen,  maar is ook actief bij de anderhalve-meterbankjes in de wijk.

KOEK nodigt mensen uit en stimuleert bewoners. Misschien heb je die vrolijke bankjes al eens gezien in de wijk. Regelmatig kan je bij de bankjes terecht voor een bakkie en een babbel. Je kan natuurlijk ook samen met je buur genieten op één van de inmiddels elf bankjes in de wijk.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren