Kodak fotoservice bij MediaMarkt Nieuwegein

Breng jouw foto verhalen tot leven met de Kodak fotoservice bij MediaMarkt Nieuwegein. Kodak is terug van weggeweest! Sinds kort laat MediaMarkt Nieuwegein haar fotoservice dienst verzorgen door Kodak Images. In de vestiging kun je terecht voor printjes tot fotoboeken en van wanddecoratie tot leuke geschenken.

Op de FOTO afdeling, staan twee vertrouwde gele kiosken. De consument heeft de keuze om direct en eenvoudig vanaf smartphone fotoafdrukken te maken op de formaten 10×15, 13×18 en 15x20cm.

Met de Kodak Moments app, gratis te downloaden uit de Google Play- & Apple app store, is dit een fluitje van een cent. Via de foto kiosk kun je ook makkelijk je bestanden vanaf Facebook, Instagram, Dropbox, Flicker en Google Services afdrukken.

Een ruimer aanbod van producten is te bestellen met de Meerdagen service. Het aanbod beslaat foto’s (w.o. vierkant, retro, magneet) vergrotingen, wanddecoratie, fotocadeau’s, kalenders, agenda’s en fotoboeken. De bestelde producten kunnen gratis afgehaald worden in de vestiging. Kodak Images staat voor vertrouwde kwaliteit tegen een faire prijs! Vang het Kodak Moment en druk de mooiste herinneringen af! Want bestanden gaan verloren, foto’s blijven bestaan…..

Bij MediaMarkt Nieuwegein zijn er regelmatig leuke events en activiteiten. Kijk op de website van de MediaMarkt Nieuwegein of op de Facebookpagina voor meer informatie en/of volg de MediaMarkt op Instagram #MediaMarktNieuwegein of via Twitter @MediaMarktNWG.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren