Knoop Autogroep wint Gouden Parel Lekstroom

Knoop Autogroep, vertegenwoordigd door Jaco Knoop, heeft de Gouden Parel Lekstroom gewonnen. De prijs werd donderdag 10 februari uitgereikt in theater DE KOM in Nieuwegein.

Jaco Knoop van Knoop Autogroep streed samen met ondernemers Andries Vlot (TSN Groen) en Ernst-Jan Damen (Van Vliet Duurzaamhout) om de titel. De Gouden Parel zou oorspronkelijk in december 2021 worden uitgereikt, maar werd vanwege de coronamaatregelen uitgesteld. De jaarlijkse verkiezing wordt georganiseerd vanuit ondernemersplatform OnderNamen. Leden hiervan stemmen op ondernemers uit de regio, waarvan er drie overblijven. Knoop Autogroep werd uiteindelijk verkozen tot winnaar. Jaco Knoop is hier erg trots op en was blij verrast. Fijn deze waardering voor ons hele team.

De winnaar van de Gouden Parel Jaco Knoop van Knoop Autogroep was als klein jongetje al gefascineerd door auto’s en is het schoolvoorbeeld van iemand die van zijn hobby, zijn werk heeft gemaakt. Van leerling monteur en het schoonmaken van auto’s is Jaco, via diverse opleidingen en cursussen uitgegroeid tot eigenaar van zes autobedrijven. Jaco gelooft in het bieden van een universeel aanbod van service en onderhoud tot aan verkoop. Dat dit een gouden combinatie is blijkt wel nu dat Knoop Autogroep de winnaar is geworden.

Knoop Autogroep is te vinden op de volgende 6 locaties: Hofplein in Vianen, Vrielo en Van Rooijen in Nieuwegein, Linnenbank in Houten, Van der Sluijs in Driebergen, Vocking & Van der Sluis in Zeist en Bosch Car Service in Den Dolder.

Foto: Ondernamen Menno Ringalda

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk