KnA viert 95-jarig jubileum met bijzonder concert

2014 is voor muziekvereniging Kunst Na Arbeid Vreeswijk (KnA), zoals de vereniging eigenlijk voluit heet, een bijzonder jaar. Het is dit jaar 95 jaar geleden dat deze vereniging werd opgericht. Reden genoeg om hier op bijzondere wijze aandacht aan te besteden. Op zaterdagavond 10 mei, één dag na de oprichtingsdatum, wordt dit groots gevierd, met een opmerkelijk concert getiteld ‘De Verbinding.’

Het concert zal plaatsvinden in kerkelijk centrum De Rank aan de Lupinestraat 11 in Nieuwegein-Zuid. Bezoekers zijn vanaf 19.30 uur welkom, het begint om 20.00 uur. Kaarten zijn vooraf te bestellen en kosten € 7.50. Op de avond van het concert is de toegangsprijs € 10.00.

Er is voor gekozen om de jubileumactiviteiten zoveel mogelijk te bundelen. Ook dat is een verbinding die tijdens het concert zichtbaar en merkbaar zal worden. De avond is overwegend een concert maar fungeert ook als receptie en als reünie. Ook mensen zullen zich dus met elkaar kunnen verbinden.

Naast de eigen vaste orkestleden zullen er twee zangeressen worden aangetrokken. Singer/Songwriter Anne van Laere zal, samen met het orkest van KnA, een aantal eigen liedjes ten gehore brengen. Ook zangeres Agnes Ooms van popkoor Amazing, zal van zich laten horen. Het programma biedt een grote afwisseling van stijlen en muzieksoorten, van klassiek tot stevige rockmuziek. ‘Een afwisselende avond, met prachtige muziek, dat belooft het te worden’ aldus de organisatie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk