KnA brengt muzikale hommages

Kunst na Arbeid (KnA), een orkest van ruim 20 muzikanten in de leeftijd variërend van 8 tot 72 jaar, zoekt mensen om in het zonnetje te zetten. De Voedselbank, de school, de buurvrouw die zo goed voor je moeder zorgt … wie wil jij muzikaal in het zonnetje zetten? Op 21 november 2015 verzorgt KnA opnieuw een concert. Dit keer met de veelzeggende titel ‘Hommages.’ Nomineer een persoon of instelling, en wie weet hoor je jouw muzikale voorstel in november terug!

‘Hommages’ wordt een avond met tien serenades waarmee personen en instellingen in het zonnetje worden gezet. Het gaat dan om mensen die iets bijzonders doen of hebben gedaan. Voor zichzelf, voor een ander of voor vele anderen. Je buurvrouw dus, of een goede vriend die je heeft ondersteund tijdens een moeilijke periode. Maar het kan ook gaan om instellingen die een belangrijke bijdrage leveren aan de maatschappij. Bijvoorbeeld de Voedselbank, de vrijwillige brandweer, een thuiszorgorganisatie enzovoort. Voor dit concert kan iedereen een persoon of een instelling nomineren.

Iemand aanmelden is simpel. Wie of welke instelling zou jij muzikaal in het zonnetje willen zetten? Stuur een mailtje naar KnA. In dit mailtje zet je Je naam en telefoonnummer, de naam of instelling die je wilt nomineren, de reden waarom deze persoon of instelling in jouw ogen een muzikaal eerbetoon verdient en natuurlijk de muziek die daar volgens jou bij hoort. Noem titel en artiest. Stuur je nominatie voor 1 juli a.s. naar info@kna-vreeswijk.info. Uit alle nominaties maakt de organisatie we een selectie. Tien nominaties komen tijdens het concert van 21 november aan bod.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren