KMI Home Care krijgt SEMH Certificaat

Het Nieuwegeinse bedrijf KMI Home Care heeft eind februari 2012 de SEMH certificering voor therapeutische elastische kousen en borstprotheses ontvangen. Dit certificaat van de Stichting Erkenningsregeling leveranciers Medische Hulpmiddelen wordt alleen uitgereikt als wordt voldaan aan de eisen op het gebied van o.a. opleiding, service en levertijden. Klanten van KMI zijn hiermee verzekerd van kwaliteit, maar ook dat levering en declaratie bij alle zorgverzekeraars gegarandeerd is. KMI levert en adviseert bovendien niet alleen op het gebied van borstprotheses, maar heeft sinds kort ook een uitgebreide serie lingerie en badmode voor dames met een borstprothese.

Na een intensieve controle- en testperiode van 6 maanden nam een trotse Mireille Korst (zie foto) van KMI de SEMH certificering voor borstprotheses en therapeutische kousen in ontvangst. In deze periode heeft het KMI team laten zien dat zij beschikt over gedegen kennis en kunde. Jaarlijks wordt gecontroleerd of KMI Home Care nog steeds aan de SEMH eisen voldoet.

SEMH is een onafhankelijke stichting, die de erkenningsregelingen voor leveranciers van Medische Hulpmiddelen beheert. Erkenning door de SEMH heeft meerwaarde voor alle partijen: de consument, de leverancier en de zorgverzekeraar. De leverancier wordt regelmatig getoetst of het geleverde werk constant van hoge kwaliteit is en daarmee voldoet aan de eisen; de consument heeft een waarborg voor kwaliteit, kennis en begrip en de zorgverzekeraar weet dat het geld goed wordt besteed.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk