Kleur- Geur- en Smaakcentrum wordt ‘Driessen SmaakVermaak’

Begin deze maand heeft de 42-jarige Nieuwegeiner Mark Driessen de kookstudio aan de Marconibaan in Nieuwegein overgenomen van Meesterkok Cees van Suylekom. De 61-jarige van Suylekom vond het na 25 jaar tijd om het wat rustiger aan te doen.

De komende maanden neemt van Suylekom de tijd om zich te oriënteren. Hij blijft lesgeven op diverse Hoge Scholen voor de Horeca en helpt hij startende horeca ondernemers met hun keuken. Ook kunt u van Suylekom twee keer per week blijven tegenkomen in de Albert Heijn op Hoog Zandveld waar hij op de vrijdag de klanten culinair verwent met de producten uit de winkel van Marcel van der Meer.

De familie Driessen is geen onbekende in de regio. Al sedert 1899 zit de hele familie in het pouliersvak. Mark Driessen heeft al enige jaren een Mediterrane delicatessenzaak, restaurant, catering én lunchroom  in Zeist (La Colinna) Dit restaurant was het éérste restaurant in Zeist met het EKO Horeca certificaat. Dit keurmerk geeft aan dat tussen 15 en 50% van de ingrediënten van biologische kwaliteit is.

Met de nieuwe kookstudio wil Mark Driessen zijn grote passie voor koken en het gastheerschap uitbreiden. ‘Toen ik hoorde dat Cees van Suylekom wilde stoppen met zijn kookstudio heb ik hem gelijk gebeld’ zegt Mark Driessen. ‘De locatie is uiterst geschikt voor mijn plannen. Op de bovenverdieping komt een prachtige vergaderruimte waar bedrijven met hun personeel of klanten kunnen vergaderen en beneden volop ruimte om te genieten van heerlijk eten. Natuurlijk blijven wij kookworkshops geven en ook de vrijdagmiddag zal speciaal zijn’ aldus de nieuwe eigenaar Mark Driessen.

Donderdag 20 april van 16.00 uur tot 19.00 uur vindt de officiële opening plaats van ‘Driessen SmaakVermaak’ aan de Marconibaan 42H.  Wilt u daar bij zijn? Stuur dan een e-mailtje naar: info@driessensmaakvermaak.nl

Mark Driessen rechts op de foto op de voorgrond in zijn zaak in Zeist

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk