Kleur- Geur- en Smaakcentrum perfecte combinatie met Fort Jutphaas

Maestro Culinario Cees van Suylekom (61) heeft zijn draai gevonden op Fort Jutphaas. Sinds maart dit jaar stopte hij zijn activiteiten aan de Marconibaan en bedacht een nieuw concept, in een nieuwe omgeving. Na een klein half jaar blijkt dat de samenwerking met de eigenaar van Fort Jutphaas een goede combinatie is.

Van Suylekom was, na 25 jaar op de Marconibaan, toe aan nieuwe ideeën. En die heeft hij gevonden! Zo zijn er al diverse kookworkshops gegeven en enkele middagen ‘Forte Musica’ met eten, drinken en muziek. Ook de Italiaanse avonden zijn in trek, lekker eten op zijn Italiaans aan een lange tafel en Italiaanse producten. Afgelopen keer waren 70 gasten aanwezig die na hun vakantie nog na konden genieten van Italiaanse sferen.

Van Suylekom: ‘Helaas moest ik tijdens de laatste Italiaanse avond 42 gasten teleurstellen want in Fort Jutphaas kunnen maximaal 70 gasten. Maar dat is nu het fijne van de locatie; intiem! Hierdoor kan ik nog meer aandacht geven aan mijn gasten. Ik heb er goed aan gedaan om deze stap te nemen. Op mijn leeftijd hoef ik niet meer zonodig de hele dag in de keuken te staan of aanwezig te zijn in mijn kookstudio.’

Voor meer informatie kijk u op de website Kleur-, Geur- en Smaakcentrum. Hier kunt u zich ook aanmelden als u een kookworkshop wilt volgen samen met vrienden, familie of met uw bedrijf.

Binnenkort zal Cees van Suylekom korte video’s maken van heerlijke recepten, foefjes om bv mayonaise te maken etc. Deze kunt u terugzien in de kookrubriek ‘Koken met PEN’ op De Digitale Stad Nieuwegein.

Lekker genieten met de gasten aan de Italiaanse tafel

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren