Kleur- en voorleesfeest in de Read Shop op Cityplaza

Nog tot en met zaterdag 3 februari aanstaande vinden de Nationale Voorleesdagen plaats. Jaarlijks worden de Nationale Voorleesdagen georganiseerd om zo het (voor)lezen te stimuleren bij ouders en kinderen! Elk jaar staat er een ander prentenboek in de spotlight.

In de Read Shop aan de Binnenstede 21 in Nieuwegein zal op dinsdag 30 januari een voorleesfeest met schrijver en illustrator Harmen van Straaten worden gehouden. Deze is van 15.30 uur tot 16.30 uur. Tijdens het bezoek gaat hij voorlezen uit zijn hilarische prentenboek ‘Hé, wie zit er op de wc?’ en mogen de kinderen samen met hem een kleurplaat inkleuren zo groot als een wc-deur! Kom jij ook met je (klein)kind(eren)?

Voor alle kinderen organiseert The Read Shop Nieuwegein ter gelegenheid van de Nationale Voorleesdagen op dinsdag 30 januari van 15.30 uur tot 16.30 uur een echt kleur- en voorleesfeest met schrijver en illustrator Harmen van Straaten!

• Kom luisteren naar het hilarische verhaal Hé, wie zit er op de wc?
• Kleur samen met Harmen de kleurplaat in zo groot als een wc-deur!
• Doe vooraf mee met de kleurwedstrijd. Haal de kleurplaat op bij The Read Shop en lever hem daar ingekleurd weer in. De winnaar wordt tijdens het voorleesfeest bekend gemaakt!

Lever de kleurplaat voor 30 januari in bij The Read Shop Nieuwegein. De winnaar wordt op 30 januari om 15:30 uur bekend gemaakt door Harmen van Straaten. Wie weet ga jij wel met een mooi boekenpakket naar huis!

Print hier de kleurplaat uit.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren