Kleinschalige kantoorunits in KCN Tower

Vanaf 1 april heeft Nieuwegein een business center waar men flexibel kan werken. In de KCN Tower, direct aan de A2, biedt Color Business Center flexplekken, vergaderruimte, virtuele kantoren én kleine kantoorunits tegen uitstekende voorwaarden: groeien, krimpen, korte opzegtermijnen en flexibele contracten. Precies waar de moderne ondernemer en zzp-er behoefte aan heeft in deze onzekere tijden.

Color Business Center Nieuwegein: Dit nieuwe initiatief, in samenwerking met de gemeente Nieuwegein, Caransa Groep en Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting, is gevestigd aan de Nevelgaarde 40 in de KCN Tower. Het gebouw ligt perfect langs de snelweg, er is gratis parkeergelegenheid en de afwerking is van hoog niveau. Color Business Center Nieuwegein verzorgt de receptie en het management van de services. In het pand bevindt zich een lunchgelegenheid met terras. Er zijn volledig ingerichte vergaderzalen, flexplekken voor optimale vrijheid van werken, ingerichte kantoorunits, coachruimten per uur te huur; Color Business Center Nieuwegein biedt werkplekken aan voor zelfstandigen en bedrijven vanaf 1 werkplek.

Color Business Center Nieuwegein is onderdeel van Color Business Centers. Deze groep heeft momenteel elf vestigingen in beheer in Almere, Amstelveen, Amersfoort, Arnhem, Andelst, Ede, Nieuwegein en Nijmegen. In alle centra worden kantoorunits verhuurd met de mogelijkheid om diverse diensten af te nemen. Alle centra bieden flexibiliteit, netwerkmogelijkheden en een inspirerende omgeving! Color Business Centers is al meer dan 15 jaar actief op de vastgoedmarkt in Nederland. Een succesvolle onderneming, omdat Color Business Centers zich onderscheiden van conventionele kantoorverhuurders door een flexibel product aan te bieden in een zakelijke informele omgeving. Een werkplek voor grote en kleine bedrijven, een vergaderzaal, een flexplek of een kantoorunit tegen zeer gunstige condities.

Color Business Centers is van plan om in de komende jaren het aantal vestigingen uit te bouwen tot een landelijk netwerk.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk