Kleine Prijs van Nieuwegein 2012

In Fort Vreeswijk in Nieuwegein vond vrijdag 10 februari j.l. de eerste van de in totaal drie voorrondes plaats van de Kleine prijs van Nieuwegein, dé bandwedstrijd voor bands uit Nieuwegein en omstreken. Winnaar werd Nothing in Common en deze band mag daarom door naar de finale op 9 maart. Humbuzz Station, Surfing Allowed, Nothing in Common en Whitley & the Hot Males gingen de strijd met elkaar aan, die uiteindelijk gewonnen werd door Nothing in Common.

De jury riep Nothing in Common uit tot winnaar van de avond. De publieksprijs ging naar Whitley & the Hot Males en Surfing Allowed, die op het laatst mee mocht doen doordat een andere band uitviel, werd verkozen tot beste nummer 2.

De drie winnaars strijden op 9 maart tijdens de finale om een plek op het Geinbeat Festival in juli. Ook zullen één van de drie publiekswinnaars en één van de tweede prijswinnaars doorgaan naar de finale. Vrijdag 17 februari aanstaande strijden Siberian Oxygen, Vulture Eyes, My Worst Case Scenario en Sputnik Effect voor een plek en de vrijdag daarop, 24 februari aanstaande is het de beurt aan: My Blue Van, Wolfhunters, Wreef, YeahBabyYeah en The Post-its. Het begint om 20.20 uur en de entree bedraagt 4,00 euro.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk