Kleedjesmarkt op Koningsdag

Ben je toe aan ander speelgoed? Is het tijd om je kampeeruitrusting weg te doen? Heb je geen plek meer voor je zelfgemaakte knuffeldieren? Spaar je voor wat leuks? Op de jaarlijkse kleedjesmarkt op de Nedereindseweg breng je (gratis!)je overtollige spullen aan de man.

De kleedjesmarkt op Koningsdag (27 april) is een leuke traditie en een feest voor jong en oud. Ook dit jaar mag je langs de Nedereindseweg een kleedje neerleggen en tweedehands spullen verkopen. Vorig jaar bezochten meer dan 10.000 mensen deze vrijmarkt.

Van Muntplein tot Herenstraat
De kleedjesmarkt begint net buiten winkelcentrum Muntplein. Vandaar loopt het parcours over de Nedereindseweg om bij de Herenstraat te eindigen. Tussen 07.00 uur en 16.00 uur mogen inwoners vanaf hun zelf meegebrachte kleedjes tweedehands spullen verkopen. Wie dat wil, zal vroeg uit de veren moeten. Vanaf 05.00 uur mogen er plekken ingenomen worden op het terrein. Reserveren is niet mogelijk.

De kleedjes mogen uitsluitend aan één kant van de weg worden neergelegd. Professionele handel en andere commerciële verkoop is niet toegestaan, verkoop van zelfbereid voedsel en alcohol natuurlijk ook niet. Op kleedjesmarktnieuwegein.nl vind je meer informatie.

Handje helpen
De kleedjesmarkt wordt georganiseerd door Nieuwegeinse vrijwilligers, in samenwerking met Stichting Stadslab Nieuwegein en de gemeente Nieuwegein. Op de dag zelf vind je ons bij de zwarte tent op de kruising Nedereindseweg / Van Anrooylaan. Hier is ook de EHBO-post. Heb je zin om de organisatie een handje te helpen? Op de website van de organisatie staan de contactgegevens.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk