Kledingbank voor Nieuwegein met vakantie

Sinds april dit jaar heeft de Kledingbank voor Nieuwegein een nieuwe start gemaakt. Dit mede door de enthousiaste vrijwilligers Marion van Roessel en Truus van Wijk. Iedereen met een U-pas kan twee keer per jaar gratis een kledingpakket ophalen. Vanwege de vakantie zal de Stichting Kledingbank voor Nieuwegein haar deuren sluiten van 07 augustus tot 2 september. Op dinsdag 2 september gaan de deuren weer open voor haar klanten.

De organisatie laat weten dat de kledingbank voorlopig niet meer open is op de maandagochtend, dit omdat twee teamleden, naast hun vrijwilligerswerk, een baan hebben. Vanwege een reorganisatie kunnen zij niet meer op de maandag aanwezig zijn. Daarvoor in de plaats zal de kledingbank voorlopig geopend zijn op de vrijdagochtend van 09.00 uur tot 12.00 uur. Na de vakantie mogen de mensen uit Lopik, IJsselstein en Vianen zich ook weer inschrijven bij de Stichting Kledingbank voor Nieuwegein.

De kledingbank is ook op zoek naar serieuze vrijwilligers, speciaal voor de vrijdagochtend. Heb je tijd over en vind je het leuk om vrijwilligerswerk te doen ga dan eens vrijblijvend een keertje kijken wat het werk inhoudt en of het u aanspreekt. De Kledingbank is gevestigd aan de Archimedesbaan 6 in Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk