Klant Rabobank Nieuwegein in de prijzen

Op 26 juni jl. kreeg Marcel de Ridder telefonisch bericht dat hij een prijs had gewonnen uit het prijzenfestival van de Rabobank. Slechts 1 telefoontje met de Rabofoon maakte hem de gelukkige eigenaar van een Sony palmtop, 1 van de duizend prijzen die de Rabobank uitreikt aan een deelnemer van het prijzenfestival.

Iedere Rabobankrelatie die telefonisch via Rabofoon zijn saldo navraagt of geld overmaakt danwel via Internetbankieren een transactie genereert maakt tot 15 juli kans op een prachtige prijs. De heer De Ridder heeft op 09 juli j.l. zijn Palmtop overhandigd gekregen van de projectleider Virtuele Bank van de Rabobank Nieuwegein, Ruud Demmendaal.

“Ik werk in de computerwereld en ben al een tijdje aan het kijken om zo’n Palmtop aan te schaffen en tot mijn stomme verbazing krijg ik er nu één van mijn Rabobank”, zegt De Ridder, die zeer blij met de prijs is.

Elke dag tot en met 15 juli 2001 komen 20 virtueel bankierende cliënten in aanmerking voor een prijs. “Op de websites van de Rabobank worden de winnaars bekendgemaakt en wij zijn trots dat ook onze relatie in de prijzen valt”, vertelt Ruud Demmendaal. “Hier kan ik ik mooi op inhaken door alle Rabobankrelaties uit te dagen om meer de Rabofoon en/of Internetbankieren te gebruiken of aan te vragen.”

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren