Katern

Klaiber verlengt contract bij FC Utrecht

Nieuwegeiner Sean Klaiber heeft zijn contract verlengt bij FC Utrecht. Tot en met de zomer van 2021 zal hij blijven voetballen bij zijn club. Zijn vorige verbintenis zou in 2019 aflopen.

Volgens FC Utrecht-directeur Jordy Zuidam is de relatie tussen de club en de 23-jarige Nieuwegeiner een “huwelijk van het gelukkigste soort.” “Sean is een moderne speler met atletisch vermogen en veel dynamiek in zijn spel. Hij maakt een erg goede ontwikkeling door en kent het karakter van de club als geen ander.”

Klaiber is al het hele seizoen basisspeler. Hij debuteerde in 2014 voor FC Utrecht en speelde inmiddels 58 competitieduels waarin hij nog niet wist te scoren. Ook kwam hij in 2015 een halfjaar op huurbasis uit voor FC Dordrecht. Eerder verlengden ook Rico Strieder en Gyrano Kerk hun contract ook in de Galgenwaard.

Klaiber begon in de jeugd bij SV Geinoord uit Nieuwegein en stroomde later in in de jeugdopleiding van FC Utrecht.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren