Katern

Klaiber met blessure naar huis

Nieuwegeiner Sean Klaiber is afgelopen donderdag vertrokken uit het trainingskamp dat zijn huidige club Ajax momenteel belegt in Oostenrijk. De voormalige FC Utrecht-verdediger heeft een knieblessure opgelopen waarvan de ernst op dit momenteel niet duidelijk is. Het gaat om de linkerknie die vandaag in het ziekenhuis nader wordt bekeken.

Klaiber maakte een jaar geleden de overstap vanuit Galgenwaard naar de Arena op voorspraak van zijn vroegere trainer Erik ten Hag. Klaiber speelde één jaar in de jeugdopleiding van Ajax, in het seizoen 2005-2006. De verdediger kwam toen uit in de D3. Zijn huidige contract bij de Amsterdammers loopt tot en met 30 juni 2023. In het contract is een optie opgenomen voor nog een jaar.

Ook besloot Sean onlangs zich beschikbaar te stellen. Voor de selectie van het Surinaams elftal.

Update
Onderzoek heeft nu uitgewezen dat de voorste kruisband van Klaiber is gescheurd. De hersteltijd daarvoor is normaal gesproken tussen de negen en twaalf maanden. “Het seizoen zal anders verlopen dan dat ik voor ogen had. Ik wil iedereen bedanken voor alle steun”, schrijft Klaiber op Instagram.

Klaiber kwam vorig seizoen in zijn eerste jaar bij Ajax tot vijftien optredens in de competitie, waarvan de meeste duels als invaller.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren