Kip & Rijst Fest in de Beursfabriek

Op zondag 26 maart aanstaande is het volop genieten in de Beursfabriek in Nieuwegein. Het Kip & Rijst Fest vindt dan plaats van 12.00 uur tot 20.00 uur. Een indoor evenement met muziek en tropische gerechten met kip en rijst.

Nederland is multicultureel en kent vele culturen. Van Surinamers, Antilianen, Indo’s en Molukkers, tot aan Cabo’s, Marokkanen, Hindoestanen en Vietnamezen. Vanuit de keuken hebben allen één ding gemeen: er wordt (o.a.) gekookt met kip en rijst! Daarnaast is eten voor ‘ons’ erg belangrijk en houden we allemaal van een feestje, toch!?

Bij Kip & Rijst Fest is het eten met liefde gemaakt en dat proef je! Ontdek de lekkerste Caribische, Aziatische en Vegetarische gerechten, drankjes en hapjes. Proef en ontdek nieuwe smaken en producten, de lekkerste kruiden en sambals.

Naast eten is er volop muziek, zo is er live optreden van La Rouge, een de beste dance battles en een optreden van een brassband. Ook is er een loterij en een waar je zelfs een reis mee naar Suriname kunt winnen. De Beursfabriek is gevestigd aan de Symfonielaan 5 in Nieuwegein. De entree bedraagt € 5,- en kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!