Kindervoorstelling: ‘Als ik Kerst Mis’

Op woensdag 16 december aanstaande organiseert het Dorpshuis Fort Vreeswijk samen met ’t Veerhuis de kindervoorstelling ‘Als ik Kerst Mis.’ Deze voorstelling, speciaal voor kinderen van 4 tot 12 jaar, zal worden gehouden in de sportzaal De Sluis aan de Kastanjelaan 2. De voorstelling begint om 14.45 uur en de kosten zijn € 2,00. Dit kan ter plaatse contant worden voldaan.

De voorstelling is een interactieve, muzikale kerstshow, waarin op ludieke wijze allerlei onderdelen van het kerstfeest aan de orde komen. Het is een afwisselende show met ‘rendierenfitness’, de ‘kerstrap’, het ‘kerstmutsdoorgeeflied’ en de kerstwoordenshuffle, waarbij ieder woord voor een bepaalde beweging staat. Daarnaast wordt één van de kinderen tot Kerstman omgetoverd en is er ook ruimte voor een sfeervol meezinglied over de eenheid en verbinding die bij Kerst hoort en een lied over vrede.

Aanmelden vooraf is verplicht. Dit kan tot 15 december via het e-mailadres: vrijwilligerfortvreeswijk@gmail.com. Neem je gymschoenen mee want de voorstelling is in de gymzaal! Ouders mogen helaas niet mee naar binnen, vanuit het Dorpshuis zijn er vrijwilligers aanwezig.

Over de voorstelling
Toen Tijl laatst op een koude winteravond door een stad liep, zag hij voor een prachtig huis een kerstboom staan. De kerstboom was erg verdrietig. Zijn takken hingen er slapjes bij. De mensen in het huis wilden hem niet meer. Ze vonden de kerstboom niet mooi genoeg meer.

Omdat de kerstboom zo verdrietig is en zijn takken krachteloos gaat Tijl samen met de kinderen de kerstboom weer vrolijk maken. Hoe? Door liedjes voor hem te zingen. Na ieder liedje wordt de boom een beetje vrolijker. Eén voor één worden zijn takken sterker en kunnen we er ballen en slingers inhangen en kaarsjes inzetten. Als de kinderen goed meedoen kunnen we misschien aan het einde van de voorstelling zelfs het kaarsje boven in de boom weer laten branden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren