Kindervakantieweek Bouwspeeltuinen Nieuwegein

Zoals ieder jaar organiseren de twee bouwspeeltuin in Nieuwegein weer een Kindervakantieweek. Het thema is deze keer: ‘De Olympische Spelen.’ De kinderen kunnen in de laatste week van de zomervakantie, van maandag 19 tot en met vrijdag 23 augustus, lekker aan de slag in Bouwgein en Jeugdland. Het belooft opnieuw een onvergetelijke en actieve week te worden.

Kindervakantieweek

Programma
De kindervakantieweek kent weer een superleuk en vol programma met diverse activiteiten zoals: theater, hutten bouwen, sportieve activiteiten en ook leuke spelletjes en/of een spook/speurtocht voor de oudste deelnemers. Kinderen van 9 jaar en ouder, die dat willen, mogen een nachtje komen slapen van donderdag op vrijdag (er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar).

Inschrijven voor de kindervakantieweek
De inschrijfavond is op woensdag 5 juni. De inschrijving verloopt dit jaar bij de beide speeltuinen verschillend. Wil je je aanmelden voor de kindervakantieweek in Bouwgein aan de Hoveniersweide 9 in Batau Noord, kijk dan op deze website om je aan te melden. Woon je in Nieuwegein Zuid en wil je je aanmelden bij Jeugdland aan de Helmkruid 1, kijk dan hier voor verdere informatie.

Beide bouwspeeltuinen hebben een maximaal aantal deelnemers. Zodra het maximaal aantal aanmeldingen bereikt is zullen de volgende aanmeldingen op de reservelijst worden geplaatst. De bijdrage is voor bouwers (vanaf 6 jaar) 22,50 euro, voor kleuters 17,50 euro. Kinderen met een Stadspas betalen slechts 2,50 euro.

Vrijwilligers gezocht
De organisatie van de Kindervakantieweek is nog op zoek naar vrijwilligers. Dus vind je het leuk om een dag of de hele week te komen helpen, stuur dan een mail naar: kvw@bouwgein.nl voor bouwspeeltuin Bouwgein of naar: vrijwilligerskvw.jeugdland@gmail.com voor Jeugdland.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk