Kindervakantiepret op Cityplaza

Kindervakantiepret is de afsluiting van de zomervakantie, Of het begin van het nieuwe schooljaar? Van vrijdag 24 augustus tot en met zondag 26 augustus staat winkelcentrum Cityplaza in het teken van vakantiepret.

Op de Markt, de Raadstede en West is er vanaf vrijdag 24 augustus tussen 12.00 uur en 17.00 uur volop vakantiepret te vinden. U kunt daar onder andere tenten bouwen met Buurman & Buurman, pannenkoeken versieren of of lekker uitrazen op een stormbaan van 30 meter. Altijd al in de piste willen staan als bijvoorbeeld een acrobaat? ……… Op West is er iedere dag een echte circus workshop. Dit en nog veel meer kan allemaal tijdens de Kindervakantiepret op Cityplaza.

Tussen 12:00 uur en 17:00 uur zijn er iedere dag leuke, verrassende en educatieve evenementen voor jong en oud. Voor het complete programma kunt u kijken op www.cityplaza.nl

Maar dat is het niet alleen. Tijdens de Kindervakantiepret kunt u natuurlijk ook genieten van het ruime winkelaanbod en gastvrije horeca.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren