Kindertheater – Verwende prins in de bieb

Op donderdag 3 mei van 14.00 – 16.00 komen Lot en Renee, bekend van het programma Sesamstraat, voorlezen in de bibliotheek op de Tweedeverdieping in het Stadshuis. Voor dezelfde middag heeft zich ook hoog bezoek aangekondigd: een echte prins. Een deze prins is behoorlijk verwend. Hij krijgt alles wat hij wil en heeft alles al gezien. Zal het ons, met de hulp van Lot en Renee, lukken om de prins een onvergetelijke middag te bezorgen?

De kindertheatervoorstelling Prins Vads is geschikt voor kinderen van 3 t/m 6 jaar. De acteurs – Renee Menschaar (poppenspeler/actrice ) en Lot Lohr (actrice) – zijn al jaren collega’s in het programma Sesamstraat, waarin ze respectievelijk de rol van ‘Pino en Lot’ vertolken. Samen hebben ze de voorstelling geschreven, die gebaseerd is op de verhalen over Prins Vads door Ries Moonen. Een leuke middag voor de allerkleinsten waar ze samen met Lot en Renee kunnen zingen, een schuimrubber taart gaan bakken en natuurlijk voorgelezen krijgen. De toegang is € 7,50 voor bibliotheekleden en € 12,50 voor niet-bibliotheekleden. Reserveren is gewenst, dat kan middels e-mail.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren