Dress for Success Utrecht helpt inwoners Nieuwegein goed gekleed naar een baan

Als u geen inkomen, een uitkering of een ander minimuminkomen hebt kunt u via Dress for Success een gratis outfit krijgen om te solliciteren. De gemeente Nieuwegein is begin dit jaar een samenwerking aangegaan met Dress for Success Utrecht. Intussen zijn de eerste werkzoekenden met een minimuminkomen al in de winkel in Utrecht geweest voor gratis kleding en persoonlijk kleur- en styling advies.

Wat is Dress for Success ?
Dress for Success is een vrijwilligersorganisatie die mannen en vrouwen met een minimuminkomen helpt met een gratis sollicitatieoutfit en kledingadvies om vol zelfvertrouwen naar hun sollicitatiegesprek te gaan. De eerste indruk is altijd belangrijk en medebepalend voor een succesvolle afloop. Veel klanten (in 2016 73%) worden na hun bezoek aan Dress for Success aangenomen na hun sollicitatiegesprek. De kleding mag ook na het sollicitatiegesprek behouden worden en na een succesvolle sollicitatie bent u zelfs welkom voor het uitzoeken van een extra set kleding voor uw werk.

Dress for Succes ook aanwezig in het Inspiratiehuis Nieuwegein
In het Inspiratiehuis Nieuwegein, dat gevestigd is in de wijk Galecop bij Lister, is een informatiehoek ingericht over de mogelijkheden van Dress for Success. Dit inspiratiehuis is toegankelijk voor inwoners van Nieuwegein en cliënten van Lister.

Hoe kan je terecht bij Dress for Success Utrecht ?
Heb je een minimuminkomen of uitkering en binnenkort een sollicitatiegesprek? Neem dan contact op met de medewerkers van Werk en Inkomen Lekstroom (WIL). Zij zorgen voor de verwijzing en vervolgens maak je dan een afspraak bij ons in de winkel om kosteloos een geschikte outfit voor je uit te zoeken. Bij Dress for Success Utrecht staan altijd een paar deskundige vrijwilligers voor je klaar om je van advies te dienen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk