Katern

Kinderen wandelen voor kinderen met kanker

Kinderen wandelen voor kinderen met kanker

De Nieuwegeinse Patricia Peek loopt op 2 November de marathon van New York met als doel geld bijeen te brengen voor de Stichting KiKa (Kinderen met Kanker). Met verschillende acties heeft ze inmiddels al een flink bedrag opgehaald.

Een van die acties is dat onder haar leiding een groepje kinderen bij familie, vrienden en buurtgenoten langsgaat om geld in te zamelen voor dit doel. Samen met die kinderen loopt Patricia, als tegenprestatie voor de giften, de avondvierdaagse. Begon Patricia met een groepje van 7 kinderen, inmiddels is de groep uitgegroeid tot een aantal van 30 kinderen. Vraag de kinderen naar wat ze gaan doen en het antwoord is ‘zoveel mogelijk geld ophalen voor zieke kindjes met kanker’.

Wanneer de kinderen Patricia komen vertellen wat ze al hebben opgehaald dan stralen ze helemaal. Op dit moment is dat al ruim 500 euro. Natuurlijk hopen ze op een veel groter bedrag! Wie daaraan wil meehelpen of wie ook wil meelopen met de groep: op de facebook-pagina van Patries voor KiKa staat alle informatie. Wie de kinderen wil sponsoren, laat een berichtje achter op runforkikanewyork.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk