Kinderen Bassischool de Schouw halen geld op voor schommel

Vandaag, na het uitharden van het beton, zal het lint verwijderd worden van de nieuwe schommel bij Basisschool de Schouw in de wijk Fokkesteeg. De leerlingen van groep acht van de school aan de Dintherseschans, hebben hard gewerkt om de netschommel gerealiseerd te krijgen.

De leerlingen hebben het afgelopen jaar onder andere t-shirts en speelgoed verkocht, auto’s gewassen en kerstpakketten gemaakt om de speelplekken in de buurt te verbeteren. De gemeente Nieuwegein verdubbelde het bedrag dat de kinderen hebben opgehaald. Uiteindelijk kwam het totaal op 3500 euro zodat deze een leuke nestschommel neergezet kon worden. Die zochten ze al eerder uit samen met een ontwerper van de gemeente.

Meester Niels maakte vorig jaar kennis met het project Betere Buurten in Schansen-Noord en daagde zijn leerlingen uit om daar aan bij te dragen. ‘De Kids4Fokkesteeg zijn daarin geslaagd! Bedankt voor jullie bijdrage aan de buurt, fijne vakantie en veel succes en plezier op jullie nieuwe school’ aldus meester Niels.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren