Kinderen bakken pepernoten in Dorpshuis Fort

Ook deze maand was er weer een verrassend leuke kinderactiviteit voor alle kinderen uit Nieuwegein zuid op Dorpshuis Fort Vreeswijk. ‘Wie zoet is krijgt lekkers en… je bakt het zelf!’

Woensdagmiddag konden kinderen in de leeftijd van 6 tot 13 jaar ‘lekker aan de bak’ in het Dorpshuis. De middag, voorbereid door twee stagiaires van het ROCMN, stond in het teken van de aankomst van Sinterklaas a.s. zaterdag. De kinderen konden rekenen op hulp bij het pepernoten bakken.

Daarnaast kregen de kinderen een papieren zakje en materiaal om deze vrolijk te versieren. De zelfgebakken pepernootjes konden in dat zakje mee naar huis. De speltafel en de tafel met kleurplaten waren ook zeer in trek bij de kinderen.

Met een iets kleinere opkomst dan de vorige keer kijkt de organisatie toch terug op een zeer geslaagde middag. De volgende kinderactiviteit zal zijn op woensdag 10 december. Wat er dan op het programma staat is nog een verrassing.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren