Kinderboekenweek-reporters gezocht

Nieuwegeinse kinderen opgelet. Houd je van schrijven, filmen en foto’s maken? Ga je graag op onderzoek uit, ben je graag van alles op de hoogte en lees je graag boeken? En ben je nog eens tussen de 10 en 12 jaar? Dan is de bibliotheek op zoek naar jou.

Bibliotheek De tweede verdieping is op zoek naar drie reporters voor de Kinderboekenweek, die dit jaar van 7 t/m 18 oktober plaatsvindt. Het thema is: Raar maar waar, alles over natuur, techniek en wetenschap. De bibliotheek organiseert in dat thema een supercool festival: met een bekende schrijfster, een magician, een spinnen- en slangenshow, een mad scientist en nog veel meer. En naast het festival zijn er nog meer leuke activiteiten waar de reporters bij mogen zijn. Het beste: de Kinderboekenweek-reporters staan bij elk programmaonderdeel helemaal vooraan, mogen overal meekijken en de mensen het hemd van het lijf vragen. De filmpjes, foto’s en posts van de reporters plaatst de bibliotheek op haar website, op Facebook, Twitter en de grote schermen in de bibliotheek.

Kinderen die het leuk vinden om als reporter voor de bibliotheek te werken, moeten in elk geval op 18 oktober beschikbaar zijn. Dan vindt van 13.00 tot 15.00 uur het Kinderboekenfeest plaats. Verder moeten de toekomstige reporters nog drie extra middagen in oktober beschikbaar zijn. Twee middagen voor de Kinderboekenweek en één middag na de Kinderboekenweek.

Lijkt het je leuk om als Kinderboekenweek-reporter aan de slag te gaan? Stuur dan een korte reactie naar de bibliotheek met daarin waarom jij juist de nieuwe reporter moet worden plus een foto van jezelf. Je kunt mailen naar redactie@detweedeverdieping.nu.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren