Kinderboekenweek 2012

De Kinderboekenweek dit jaar is van 3 tot en met 14 oktober. Het thema is ‘Hallo Wereld! Hello World’! Tijdens deze boekenweek staan verschillende culturen centraal.

De Nieuwegeinse ‘Buzzy Bee’ scholen, basisscholen die al in groep 1 versterkt Engels aanbieden, kiezen ervoor dit thema met een wervelende Engelstalige show over het voetlicht te brengen. Een zo internationaal thema vraagt om een internationale insteek, en het Engels is immers een belangrijke wereldtaal.

Leerlingen van de Krullevaar spelen en zingen een thema uit ‘Pluk van de Petteflet’ en leerlingen van de Veldrakker komen met maar liefst ‘four entertaining short plays that show that being impolite doesn’t pay.’

Al deze scholen zijn op donderdag 11 oktober tussen 9.30 en 11.30 te gast in de indrukwekkende theaterzaal van het Nieuwegeinse Anna van Rijn College, een school met een grote tweetalige- en internationale reputatie. Voor de basisschoolleerlingen spannend om uit te kijken naar hun optreden op groot podium en voor een volle zaal!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk