Kinderambassadeurs Nieuwegein zoekt hulp

De kinderambassadeurs in Nieuwegein zijn op zoek naar enthousiaste (volwassen) vrijwilligers die willen helpen bij de campagne tegen pesten. Zij willen met de campagne ‘Pesten is niet Cool’  zoveel mogelijk kinderen van Nieuwegein bereiken.

De groep kinderambassadeurs is te klein om iedereen persoonlijk te benaderen. Daarom verzinnen ze verschillende activiteiten door het hele jaar heen. Met de campagne ‘Pesten is niet Cool’ willen de kinderen het onderwerp pesten bespreekbaar maken en zich inzetten om dit thema bij de jongeren onder de aandacht te brengen en laten zien wat gepest worden met je kan doen.

Wil jij samen met het team een bijdrage leveren aan de voorbereiding, uitvoering en evaluatie van de campagne? Meld je dan aan voor een (digitale) afspraak. De kinderambassadeurs zoeken vrijwilligers die met kinderen van basisschool leeftijd kunnen werken en makkelijk contact kunnen leggen met organisaties. Daarnaast dien je uiteraard betrouwbaar te zijn en een groot inlevingsvermogen te hebben. Organiseren zit in je genen.

Wil jij deel uit maken van een fijn en gezellig team van vrijwilligers en en een mooie bijdrage leveren aan het welzijn van Nieuwegeinse kinderen? Meld je dan aan. Dat kan via dit e-mailadres of kijk op de website van de kinderambassadeurs in Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren