Kinderambassadeurs Nieuwegein deelden complimenten uit

Maandag 1 maart jl. was het Nationale Complimentendag. De kinderambassadeurs in Nieuwegein waren die dag aanwezig op winkelcentrum Hoogzandveld in Nieuwegein Zuid, dit om zoveel mogelijk mensen een complimentje te geven. De kinderambassadeurs deden dit door de bezoekers en winkeliers te vragen of zij bekend waren met het feit dat het complimentendag was en of zij een complimentje mochten geven. ‘Mensen waren zeer verrukt en jawel een complimentje wilde ze wel ontvangen’ aldus één van de kinderen. Zij kregen daarop een voorgeprint kaartje met achterop een persoonlijk én gemeend compliment.

‘De reacties waren ontzettend positief. Mensen die het kaartje thuis trots lieten zien en zelfs mensen die het gaan gebruiken als boekenlegger.’ Van winkeliers kregen de ambassadeurs een compliment terug en bij sommige zelfs iets lekkers. De kinderambassadeurs zullen het uitdelen van complimenten voortzetten in hun verdere activiteiten.

Naast het uitdelen van de complimentjes op het winkelcentrum laten de kinderambassadeurs onze redactie ook weten alle vrijwilligers een groot compliment te geven omdat zij heel goed helpen en bijstaan bij hun activiteiten in Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren