Kinderambassadeurs collecteren voor NSGK

De kinderambassadeurs in Nieuwegein hebben de afgelopen week gecollecteerd voor de Nederlandse Stichting Gehandicapte Kind (NSGK). Dit deden zij onder begeleiding van Joost van Schaatsbergen, coördinator collecte NSGK in Nieuwegein. Joost liep samen met de kinderen Ella en Tim door de wijken en de kinderambassadeurs Anne Kersbergen, Max van der Horst, Sterre Spierenburg, Reijn Horstman en Fay van Zuilen liepen mee voor het goede doel.

Dankbaar dat ze hebben kunnen bijdragen dat kinderen met een beperking kunnen opgroeien met hun niet-beperkte leeftijdsgenootjes, in de speeltuin, op school en de sportvereniging. ‘En dat geen enkel kind meer alleen hoeft te spelen vanwege een beperking, want… iedereen hoort erbij!’ aldus de trotse kinderambassadeurs.

Op de foto v.l.n.r. de kinderambassadeurs Anne Kersbergen, Max van der Horst, Sterre Spierenburg, Reijn Horstman en Fay van Zuilen

Over de kinderambassadeurs
Kinderambassadeurs Nieuwegein is een project van Nieuwegein Sociaal in samenwerking met Fokkesteeg Samen. Aanmelden als kinderambassadeur Nieuwegein en uitkomen voor jouw wijk kan via het e-mailadres: info@kinderambassadeursnieuwegein.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren