Kijkje achter de schermen op de gemeentewerf

Op zaterdag 30 september houdt de gemeente op haar gemeentewerf een open dag van de uitvoerende werkzaamheden in de openbare ruimte. Inwoners van Nieuwegein zijn hier voor van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen achter de schermen. Vanaf 13.00 uur tot 14.30 uur staan de deuren van de gemeentewerf voor u open. Speciaal voor kinderen staat er een springkussen en is er een ijscokar. Ook kunnen de kinderen zich laten schminken en de dieren bezoeken van kinderboerderij IJsselstee die speciaal voor deze middag op de werf zijn.

Roeivereniging De Doorslag
Sinds de nieuwbouw van de gemeentewerf zit roeivereniging De Doorslag samen met gemeente in een gebouw. De roeivereniging houdt deze dag praktijkexamens voor haar leden. Bezoekers van de open dag krijgen de gelegenheid om een kijkje te nemen in de botenloods. Ook kunnen ze proef roeien op het droge en bij goed weer het water op onder begeleiding van een instructeur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren