Kijkdag Werk aan de Overeindseweg

Belangstellenden zijn zaterdag 19 april tussen 14.00 en 17.00 uur welkom om de Batterijen aan de Overeindseweg te bezoeken. De gemeente Nieuwegein zoekt een nieuwe exploitant/eigenaar voor de Batterijen en organiseert in dit kader een kijkdag.

Het Werk aan de Overeindseweg is één van de verborgen objecten in de Nieuwe Hollandse Waterlinie en biedt aantrekkelijke kansen voor verdere ontwikkeling. Het ligt op Nieuwegeins grondgebied aan de Overeindseweg langs het Amsterdam Rijnkanaal, tegenover de Plofsluis. Het terrein is op dit moment niet toegankelijk voor publiek. Daarom start de gemeente Nieuwegein dit jaar een openbare verkoopprocedure onder voorwaarden. Belangstellenden worden uitgenodigd om creatieve ideeën in te dienen om het Werk aan de Overeindseweg te behouden en nieuw leven in te blazen.

Op zaterdag 19 april van 14.00-17.00 uur is er een eerste kijkmiddag voor geïnteresseerden. Ook omwonenden en belangstellenden in de objecten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie zijn welkom. Deze middag geeft de mogelijkheid het terrein te bekijken en vragen te stellen over het verkoopproces. U kunt zich aanmelden bij Sandra Zwart (projectleider) per mail: s.zwart@nieuwegein.nl of telefoon: 14.030.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk