Kidsclub Fort Vreeswijk sluit wereldreis af met Brazilië en Ukraïne

Op woensdagmiddag 9 en woensdagmiddag 16 augustus kun je nog mee op wereldreis in het Dorpshuis Fort Vreeswijk. Op 9 augustus wordt een bezoek gebracht aan Brazilië en maken de deelnemers er een gezellig Zuid-Amerikaans zomercarnaval van. Je kunt die middag leren salsadansen en wordt er gesnoept van fruitspiesjes en worden er muziekinstrumenten gemaakt.

Kidsclub

Op 16 augustus eindigt de wereldreis en staat Ukraïne op het programma. ‘We doen alsof we op de camping zijn en gaan sjoelen, tafeltennissen en nog veel meer spel. Natuurlijk wordt er ook weer geknutseld: van stof maken we Ukraïnse/Vreeswijkse gelukspoppetjes.’ Deze middag is tevens de laatste in de reeks en zijn de deelnemers de hele wereld rondgegaan tijdens de vakantie.

De Wereldreis begon op 12 juli met Korea. Deelnemers kregen Taekwondo les en maakten jungledieren, Met Chili speelden zij het Chileense Rodeospel en werden hamburgers gemaakt van eierkoeken en fruit. Tijdens de Wereldreis in Frankrijk werd er gehiphopt en ging iedereen naar huis met een mooi raamdecoratie van schelpen. ‘Zweten deden we in Amerika met de bootcamp. En zo zijn we deze vakantie de hele wereld rond geweest’ aldus de organisatie.

De Kidsclub op Dorpshuis Fort Vreeswijk is van 14.00 uur tot 16.00 uur. De entree is € 1,- Houders van de N-pas mogen gratis meedoen. Aanmelden kan door een e-mailtje te sturen naar: info@fortvreeswijk.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk