‘Kids Art Club’ weer van start in het KCN

Ook deze voorjaarsvakantie organiseert het Kunstenaars Centrum Nieuwegein (KCN) weer de ‘Kids Art Club’ en wel op woensdag 28 februari. Deze workshop is voor kinderen van 8 tot 11 jaar. Vindt uw kind schilderen en tekenen leuk? Of bent u op zoek naar een leuke of bijzondere activiteit voor uw kind in de vakantie? Meld hen aan! Dat kan via een mailtje naar het secretariaat KCN: ledenkcn@gmail.com.

De ‘kids’ leren schilderen op doek, waarbij het mengen van kleuren centraal zal staan. Er is plaats voor acht kinderen.

Vier leden van het KCN, Willy Begeman, Mahsjid Djalinoes, Corrie van Mourik en Monique Murray, zullen op die dag van 14.00 uur tot 16.30 uur de workshop organiseren in de galerie van het KCN aan de  Kerkstraat 38 in Jutphaas.

De begeleiders zijn voornemens in het najaar een expositie in te richten van de door de kinderen gemaakte werken. Zij vragen een bijdrage van 10,- euro per kind. Dit bedrag is voor materiaal en versnaperingen.

De Kids Art Club is er ook voor verjaardagspartijtjes. Meer weten hierover? Kijk eens op de Kids Art pagina.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren