Kerstreces gemeenteraad Nieuwegein

Afgelopen maandag 14 december was de laatste raadsvergadering van de gemeenteraad van dit jaar. Van maandag 21 december tot vrijdag 1 januari 2021 heeft de Nieuwegeinse Raad kerstreces. Tijdens deze periode vinden er geen raadsvergaderingen of ‘Avonden van de Raad’ plaats.

Ondanks dat de vergaderingen stil staan tijdens het reces, kun je nog wel steeds terecht bij de gemeenteraad. Mocht je iets onder de aandacht van de raad willen brengen, neem dan contact op. Dit kan via de raadsleden zelf, alle contactgegevens zijn te vinden op de website, of via de griffie, via telefoonnummer 14 030 of via het emailadres: griffie@nieuwegein.nl.

Doorkijkje
De eerstvolgende Avond van de Raad staat op donderdag 7 januari 2021 gepland. Het presidium stelt de agenda’s van de januaricyclus vast op woensdagavond 16 december. Deze zullen dan in de dagen erna gepubliceerd worden op de website.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!