O’G3NE komt zingen op de Kerstmarkt in de binnenstad van Nieuwegein

Het klinkt nog ver weg maar van 15 tot en met 18 december aanstaande zal er op winkelcentrum Cityplaza voor de tweede keer een Kerstmarkt worden gehouden. Dit jaar zijn er weer veel verschillende standhouders waaronder, Food/Non-food/Kleding/kerstartikelen en nog veel meer! De organisatie zoekt nog bedrijven die willen deelnemen aan dit grootse evenement. Wat is nou leuker om hier met jouw bedrijf te staan?

De organisatie: ‘Het wordt weer een prachtige en sfeervolle verlichte Kerstmarkt met meer dan 120 stands. Alle pleinen op het winkelcentrum zullen worden gevuld met houten chalets waar vanuit zowel lekkers als leuks verkocht kan worden. Heel de binnenstad van Nieuwegein zal worden omgetoverd tot een Kerstmarkt zoals in Duitsland. En we hebben O’G3NE kunnen strikken op zondagmiddag 18 december om hun prachtige zangkunsten te laten horen.’

Naast de Kerstmarkt vinden er ook verschillende deelactiviteiten plaats in het weekend van 16 tot en met 18 december. Zo is er op vrijdag 16 december een lampionnenoptocht, zaterdag 17 december weer en optocht met verlichte vrachtwagen en zondag de Santa Run.

De Kerstmarkt wordt georganiseerd door Kerstmarkt Midden Nederland, een samenwerkingsverband met Cityplaza, gemeente Nieuwegein, stadstheater en kunstencentrum DE KOM, bibliotheek de tweede verdieping en de weekmarkt.

og3ne

 

One thought on “O’G3NE komt zingen op de Kerstmarkt in de binnenstad van Nieuwegein

  1. Peterpaul beenen

    ik ben vanmiddag even bij de kerstmarkt geweest in Nieuwegein ik vondt het erg gezellig al die lichtjes en vrolijke mensen de volgende kerstmarkt ben ik er weer groeten van peterpaul Beenen uit houten

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk