Kerstbraderie op Hoogzandveld

Op zaterdag 14 december aanstaande is er weer van alles te beleven op Winkelcentrum Hoogzandveld. Op het Buurtplein en rondom het winkelcentrum kun je van 11.00 uur tot 16.00 uur diverse activiteiten bezoeken, waaronder een heuse Kerstbraderie.

Zo kun je genieten van diverse proeverijen en een DJ draait gezellige kerstmuziek. Voor de kinderen is er een popcornkraam en kunnen diverse figuren gemaakt worden van ballonnen. Ook de traditionele kassabon actie van de winkeliers met mooie prijzen is weer van de partij.

Voor de kinderen van 4 tot en met 12 jaar is er van 11.00 uur tot 15.00 uur een speciaal kinderprogramma waar natuurlijk ook ouders, opa’s en oma’s heel welkom zijn. Er is een kleurplatenwedstrijd (de uitslag zal 24 december bekend worden gemaakt), kun je een kerststukje maken (neem wel even een bakje mee) en je kunt je laten schminken.

Ook aan de oudere jeugd is gedacht. op het Buurtplein kun je genieten van een heerlijke kop koffie of thee en kennismaken met mede buurtbewoners die laten zien wat zij doen voor de buurt. Zij vinden het leuk om het u te laten zien wat er allemaal op Hoogzandveld te doen is.

One thought on “Kerstbraderie op Hoogzandveld

  1. lies

    Sorry viel ZWAAR tegen vond ik. JAMMER

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren