Kerstbomenverkoop voor onderhoud Nicolaas- en Barbarakerk weer van start

Goed, Sinterklaas moet nog arriveren, maar veel mensen zijn ook bezig met de voorbereidingen voor de Kerst. Zo start op zaterdag 25 november aanstaande voor de vierendertigste keer op rij de kerstbomenverkoop bij de Nicolaaskerk in Jutphaas en de Barbarakerk in Vreeswijk.

kerstbomenverkoop

De opbrengst is bestemd voor het onderhoud van deze twee kerken die beiden Rijksmonument zijn. De in totaal 1.500 bomen, waaronder die van de bekende Nordmann kwaliteit, worden in de daarop volgende 2 tot maximaal 3 weken te koop aangeboden. In de Nicolaaskerk worden er naast bomen ook kerststukjes aangeboden.

Kopen van de bomen
Cees Steenman, secretaris Stichting Restauratiefonds Barbarakerk: ‘Elke werkdag is de locatie in de Barbarakerk van 09.30 uur tot 18.00 uur open, de locatie in de Nicolaaskerk is tot 20.00 uur open. Op zaterdagen geldt een sluitingstijd van 17.00 uur. Op zondagen zijn er geen bomen te koop in de Barbarakerk, maar is de locatie in de Nicolaaskerk wel geopend. Er kan contant of met pin betaald worden. De kerstboom wordt naar wens tegen een kleine vergoeding thuisbezorgd.’ De verkoop van de kerstbomen zal tot ongeveer 16 december duren.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk