Kerstbomeninzameling in Nieuwegein

RMN (Reinigingsbedrijf Midden Nederland) haalt in januari kerstbomen op in Nieuwegein. Inwoners van deze gemeente kunnen in het inzamelschema zien wanneer RMN bij hen langskomt. Het inzamelschema is te vinden op www.rmn.nl (na het intypen van postcode en huisnummer) of in de handige RMN-app die gratis te downloaden is.

De kerstboom aanbieden
Alle versiering, verlichting, slingers en ornamenten moeten uit de kerstboom verwijderd zijn. De boom mag aan de onderkant geen kruis, pot, bak, of standaard meer hebben. De kerstboom mag maximaal 2.5 meter hoog zijn.

Hoogbouw
Inwoners die gebruik maken van een verzamelcontainer met toegangscontrole, kunnen de kerstboom op de ophaaldag vóór 7.30 uur op de stoep neerleggen op 5 meter afstand van de verzamelcontainer.

Laagbouw
Bij laagbouwwoningen kunnen inwoners op de ophaaldag de kerstboom vóór 07.30 uur neerleggen op de plek waar ze normaal gesproken hun container (kliko) aanbieden.

Alleen voor echte kerstbomen
RMN haalt alleen echte kerstbomen op. Kunstbomen en andere bomen dienen inwoners zelf in te leveren bij het recyclingstation.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk