Kerstbomeninzameling en afsluiting containers rond jaarwisseling

Van maandag 2 januari t/m vrijdag 13 januari 2017 haalt RMN (Reinigingsbedrijf Midden Nederland) gebruikte kerstbomen op bij huishoudens in Nieuwegein. Inwoners kunnen hun kerstboom naast de minicontainer leggen op de dag dat deze minicontainer geleegd wordt. Inwoners die gebruik maken van een ondergrondse of verzamelcontainer kunnen hun kerstboom op de inzameldag voor kerstbomen op 5 meter afstand van deze container neerleggen.

Voor inzameldagen bij u in de buurt kunt u kijken op het online inzamelschema van RMN. RMN wijst er nadrukkelijk op dat de kerstbomeninzameling alleen is bedoeld voor kerstbomen. Plastic bomen en andere bomen leveren inwoners zelf in bij het recyclingstation.

Afsluiting containers rond jaarwisseling
Om vandalisme met vuurwerk te voorkomen sluit RMN (Reinigingsbedrijf Midden Nederland) de ondergrondse papiercontainers en glascontainers in de gemeente Nieuwegein op vrijdag 30 december af. Op maandag 2 januari opent RMN alle containers weer. RMN verzoekt inwoners dringend geen papier, plastic of ander afval naast de containers te plaatsen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk