Geannuleerd: Kerst gaat door: ‘Een stralende blik op een oud verhaal’

Deze kerst is anders, maar heel bijzonder! In de dagen voor kerst, van 21 tot en met 24 december, is de Dorpskerk in Nieuwegein open voor iedereen. Met beelden, verhalen en muziek willen we het kerstverhaal in deze tijd doorgeven. En laten zien waar het kerstverhaal over gaat. Vanwege de corona maatregelen is vooraf opgeven nodig, zodat iedereen de ruimte heeft om de kerk te bezoeken.

De Protestantse Gemeente Nieuwegein-Noord nodigt jong en oud uit om in de dagen voor kerst het kerstverhaal op je eigen manier te beleven. Je kunt komen genieten van de ruimte en het licht, en van een oud verhaal, een verhaal dat nog altijd licht geeft. Als een ster in de nacht. Het is misschien anders dan je gewend bent. Maar wat de kerk viert met Kerst laat zich niet beperken. Ook dit jaar niet. ‘We hebben de kerk een beetje anders ingericht. Zo willen we je laten zien waar het Kerstverhaal over gaat en wat het voor veel mensen kan betekenen. Ook dit jaar.’

De kerk is open van 21 t/m 23 december tussen 14.00 – 20.00 uur en op 24 december tussen 14.00 – 16.00 uur. Voor een veilig bezoek kun je je van tevoren via het formulier op http://www.pgnn.nl/kerstgaatdoor opgeven voor een dag en een tijdsblok (14.00 uur – 16.00 uur of 16.00 uur – 18.00 uur of 18.00 uur – 20.00 uur). Je zult dan via email op de hoogte worden gebracht in welk half uur in het tijdsblok ruimte is om onze kerk te bezoeken. Tijdens jouw bezoek zijn vanzelfsprekend de RIVM corona regels van toepassing en ben je gehouden aan de aanwijzingen die de organisatie zal geven. Eventuele vragen kunt je richten aan kerstgaatdoor@pgnn.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk