Kermis in Nieuwegein van 5 t/m 9 juni

Op het manifestatie-evenemententerrein aan de Brinkwal, bij het sportcomplex Merwestein zal ook dit jaar weer een geweldige kermis neerstrijken. De Booster is ook dit jaar weer hét hoogtepunt op deze kermis. Als een enorme propellor zitten aan beide zijdes een aantal gondels die tot op grote hoogte het luchtruim doorklieven. Snelheden van over de honderd kilometer per uur zijn niet raar.

Op woensdag 5 juni vanaf 16.00 uur zal de populaire clown en entertainer Desalles jong en oud vermaken met zijn grappen en grollen. Als misschien wel de leukste Clown van Nederland wordt Desalles ook geroemd om zijn ballonkunsten. De fraaiste creaties tovert hij als het ware uit zijn hoed om ze daarna weg te geven.

Op vrijdag 7 juni komen buurman en buurman naar Nieuwegein om een rondgang over de kermis te maken. Bekend als de onhandige klusbuurtjes maken ze samen vele hilarische momenten mee. Als dat maar goed gaat tijdens hun bezoek. Ze willen samen met de kinderen komen genieten van alle fraaie attracties die er te vinden zijn. Buurman en buurman zullen om ongeveer 16.00 uur arriveren.

Een dag later,op zaterdag 8 juni, zal Guido Spek,Sjoerd uit GTST vanaf 19.00 uur een rondgang over de kermis maken. Neem je fototoestel mee en verzeker je van een leuke herinnering voor later.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren