Kermis in Nieuwegein

Van woensdag 4 tot en met zondag 8 maart aanstaande kunnen de inwoners van Nieuwegein en omstreken weer genieten van een overvolle kermis op P-West achter winkelcentrum Cityplaza. Op de woensdag en de zondag wordt zoals altijd weer de 2,00 euro dag gehouden. De kermis is iedere dag geopend van 14.00 uur tot 00.00 uur, ook op de laatste dag!

Naast de bekende botsauto’s, blikken gooien, draaimolens. Pusher’s en de tornado kun je genieten van een suikerspin, de oliebollenkraam of Churro’s. Heb je teveel gegeten? Dan spring je de calorieën er zo weer af op de trampoline, in het doolhof, Skeeball of met het voetbalspel. Voor de allerkleinsten is er touwtje trekken, blikken gooien, eendje vissen en nog veel meer.

Wil je op de foto met Sonic?
Sonic is bekend uit videospellen, maar ook van een aantal stripseries, televisieseries en een film. Sonic werd de mascotte van Sega (computerspellen). Om 19.00 uur komt Sonic de kermis bezoeken in Nieuwegein! Wil jij met Sonic op de foto? Dat kan op zaterdag 7 maart om 19.00 uur op de kermis in Nieuwegein.

Freaky Friday-horror-avond
Ben je niet gauw bang, en hou je van een beetje horror? Kom dan vrijdag 6 maart om 19.30 uur naar de kermis, want dan is het Freaky Friday-horror-avond. Je moet niet te bang zijn uitgevallen want anders kom je van een koude kermis thuis!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren