Keramiek Centraal exposeert in KunstGein Podium

Onlangs kreeg de Nieuwegeinse keramiste Meriam Schinkel-van Maarseveen een verzoek om te exposeren bij KunstGein Podium. Die uitnodiging heeft zij uiteraard aangenomen. Al eerder heeft zij haar werk in het Atrium van het Stadhuis in de binnenstad van Nieuwegein geëxposeerd, maar er is weer veel nieuw werk te bewonderen.

Meriam is inmiddels aangesloten bij Keramiekgroep Midden Nederland. Een groep keramisten die geregeld samen exposeren en elkaar zien en spreken en te delen met elkaar. Dee keer is het een gezamenlijke expositie geworden met de leden van Keramiekgroep Midden Nederland.

‘Leuk voor ons allemaal en goed om als groep Keramiek Centraal naar buiten te treden. Dus tonen elf leden tijdens deze expositie hun favoriete werkstukken en laten wij zien hoe gevarieerd keramiek kan zijn’ aldus Meriam Schinkel-van Maarseveen.

Er zijn strakke vormen, organische objecten, maar ook zijn en figuratieve beelden te zien, gemaakt van chamotte tot grove kleisoorten in diverse kleuren en formaten. Dit alles is te zien op 26 augustus tot en met 3 oktober. Tijdens de expositie zal geregeld een van de keramisten aanwezig zijn.

Op de foto de deelnemende keramisten: Harry Spenkelink, Pien Mandersloot, Marga Niederer Van Huizen, Ceciel Thuijs, Inge Aarden Yvetti van den Berg, Meriam Schinkel- van Maarseveen, Elena Petrova, Janina Brugman en Marja van der Reest.

KunstGein Podium is open op woensdag, donderdag, vrijdag en de zaterdag van 12.00 uur tot 16.00 uur. U vindt Kunstgein Podium in het Atrium (begane grond) van het Stadshuis in de binnenstad van Nieuwegein. Vergeet niet ook de etalage Raadstede 75 (voorheen Manschot) te bekijken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren